dimarts, 1 de setembre del 2009

REUNIÓ AMB LA FCF

El passat 28 d'agost, es va realitzar una reunió a la seu de la federació a les Terres de l'Ebre (Tortosa). El principal tema que es va tractar va ser el calandari de la nova temporada. En un principi aquest any tornarà a haver-hi dos grups a les Terres de l'Ebre en la tercera territorial. Al CE Tivissa li correspon jugar al grup format per equips majoritariament de la Ribera d'Ebre i Terra Alta, i dic majoritariament per que en aquest grup hi ha nou inscrits (serien deu però aquest any ha renunciat el Miravet) i en el grup del Montsià i Baix Ebre són once, per tant, un d'aquests passaria a jugar al grup del CE Tivissa. La lliga començaria el segon cap de setmana d'octubre.
Però al realitzar la reunió, va haver-hi diversos equips que no van enviar representació, i ningú va assegurar la seva presència al torneig. Si això succeís (la baixa d'aquests equips del torneig), la lliga es desenvoluparia en un sol grup, i per tant seria una lliga d'entre 16 i 18 equips. Això faria que les dates canviessin, i la lliga començaria el 19 de setembre (sense confirmar).
Quan tinguim les dates i el calandari ja us informarem, però si voleu ho podeu consultar a la pàgina de la Federació Catalana de Futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El club no es fa responsable dels comentaris, i s'eliminaran tots els que el club cregui convenients.

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)