dimarts, 29 de setembre del 2009

TORTOSA ATLAS- CE TIVISSA

Segona derrota del CE Tivissa. El Atlas Tortosa va superar al CE Tivissa per 3-0, al seu camp i davant la presencia de nombrós públic. Va ser un partit on els Tortosins van superar físicament al Tivissa, i on van aprofitar tres de les cinc ocasions que van generar durant el partit. El Tivissa es va veure superat al mig camp i només va poder aproximar-se a la porteria contraria en dos xuts entre els tres pals, i a pilota parada en dos llançaments de corner. El Tortosa, davant una afició entregada i sorollosa va dominar el joc en tot moment.
El proper partit el CE Tivissa jugarà al camp de la Fatarella (dia 4 octubre).

10 comentaris:

  1. El atlas, és un nou equip de Tortosa, que juga molt bé no més a perdut un partid.
    Crec que el equip esta treballant molt.

    ResponElimina
  2. Sóc un dels aficionats del Atlas Tortosa,és una afició sorollosa però podeu dir també una afició Educada.Perquè no llançen paraulotes contra l'adversari com ho fan els altres .
    Sorollosa perquè volem animar al nou equip i donar-li suport,també amb l'objectiu de canviar la visió de la 3era regional per ser més valorada.
    donem les gracies al club esportiu tivissa pel seu comportament i respecte perquè va ser un partit molt bo sense incidencies,aixi que esperem que tots els equips de la 3era es comportin i joguin com atlas i tivissa.
    salut i sort a tothom

    ResponElimina
  3. pk no senten lo k diuen, no sabem arabeeeee!!!!

    ResponElimina
  4. El club i l'afeció d'atlas son Amazics(Berebers) i no son arabs???? a d preguntarrrr amic o amiga meu o meva....

    ResponElimina
  5. Arab, amazic (tinc la sort de coneixer una mica la cultura), català, castellà... La qüestió és que cadascú anima al seu equip, i al acabar tots pa casa i ja està. Futbol és futbol. Sort a tots dos equips. Un tivissà.

    ResponElimina
  6. LFP (liga de futbol professional)5/12/09 16:10

    l'atlas es un equip prou bo, es el segon equip k veig k esta format per los de TINGHIR(MARROQUINS) aqui a españa i a hollanda...
    el millor equip ATHLETIC CLUB ATLAS TORTOSA

    ResponElimina
  7. va ser un bon partit per als de ATLAS TORTROSA i el TIVISSA VA TINDRE MALA SORT. PERO NO PASA RES PERQUE tot equip pot perdre.
    visca ATLAS TORTOSA I EL REAL MADRID.

    LOS PUTOS AMOS DEL FUTBOL......$$$$

    ResponElimina
  8. jjejejjeje el clyb atlas tortosa no es de tenger es de amazigs dacor pewro de tenger i prou no no no !!!!!!!!!no no rasesta no no rasesta

    ResponElimina
  9. lany 2011 cric ki atlas tortosa sera el mes bo de tots altres ikibs soc refe soc amazig

    ResponElimina
  10. El equip de atlas es la malloria immegrants de origen Marroqui, Amazighs del poble Tinghir, son Joves que porten anys en Catalunya, Tortosa, i la idea de fer un Equip la van crear els joves Tingherins de Tinghir, per lo nom de atlas segnifica Muntanies Amazighs.Aquest equip es poden fichar cualsevol jugador, de Nacionalitat Español, Frances, Mali, senegal. Es un equip que no te que vore res en diferent cultures lo que busca este equip de atlas es la pau entre gent de catalunya i de marroquíns.

    ResponElimina

El club no es fa responsable dels comentaris, i s'eliminaran tots els que el club cregui convenients.

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)