dilluns, 12 d’octubre del 2009

CE TIVISSA - UE ROQUETENC

Nova victoria del Tivissa, aquest cop al seu camp. 2 a 0 a favor dels locals. El primer gol obra de l'Adrià en un corner tret per l'Anguera, al minut 40 de la primera part. Una primera part dominada pels locals, i en la que l'Alfonso va poder estrenar el marcador en una jugada de l'Eric per la banda esquerra, en la que després d'una passada a l'esquena de la defensa a l'Alfonso, aquest es queda sol i no pot aprofitar l'ocasió.
A la segona part el Roquetenc ha sortit amb més força i durant el primer quart d'hora a portat l'iniciativa, encara que sense crear cap ocasió clara. Poc a poc el Tivissa ha anat recuperant el domini de la pilota fins que en una jugada de Font per la banda dreta superant al seu marcador, i arribant a la linea de fons, fa una passada a l'area petita on Jaume remata la pilota sense dificultat al fons de la xarxa.
La setmana vinent el Tivissa juga al camp de l'Alcanar.
Podeu consultar els resultats als links del blog.