dimarts, 27 d’octubre del 2009

NOU EMPAT DAVANT EL JESUS I MARIA

Nou empat del CE Tivissa davant el Jesus i Maria.Partit que a priori semblava fàcil però que no ho va ser. El Tivissa, tot i no fer un gran joc va disposar de nombroses ocasions per endur-se els tres punts.
A la primera part el Tivissa es va adelantar al marcador del Freginal amb gol de l'Eric Silva. Però tot i això no aconseguia dominar el joc. En una jugada on el Jesús i Maria penja la pilota a l'interior, la defensa no encerta treure-la, i aquesta es troba morta als peus del delanter del Jesús que es trobava al segon pal, marcant a plaer.
La segona part va començar igual, però poc a poc el Tivissa es va anar fent amo del partit, encara que no amb un gran joc si que amb empenta. Així és com arriba el segon del Tivissa, obra de Joaquin Silva. Tot i aquest domini, en una jugada aillada de l'equip de Jesús, amb passada llarga al seu davanter, que aconsegueix guanyar l'esquena a la defensa i anticipar-se a la sortida de Papasseit, empata el partit al marcar a plaer. A partir d'aquí un atac i gol del Tivissa, amb moltes ocasions d'avançar-se al marcador, amb dos xuts al pal de Pere, i dos grans jugades per la banda esquerra de Sergi Font que no encerta a definir, a més d'una pilota morta a l'area del Jesus i Maria que finalment pot refusar la defensa després de varis intents del Tivissa per enviar-la al fons de la xarxa.
Va faltar la sort del darrer partit de lliga.
Després d'aquest resultat el Tivissa du quatre partits sense coneixer la derrota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El club no es fa responsable dels comentaris, i s'eliminaran tots els que el club cregui convenients.

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)