dilluns, 21 de desembre del 2009

INCERTESA FINS AL FINAL ( 3 - 4 )

Partit molt poc brillant el que es va disputar a la Torre de l'Espanyol, tot i que no hi va faltar l'emoció dels gols i l'incertesa en el marcador.
S'avançava ben aviat el Tivissa, al minut 9, amb gol de Joaquin Silva, que aconseguia marcar amb un bon xut des de la frontal de l'àrea que entrava ajustat al pal i que res podia fer el porter local Picon. Pocs minuts després el mateix jugador enviava una pilota al pal amb una jugada molt similar.
Al minut 20 era la Torre que aconseguia l'empat amb un gol de falta penjada al primer pal i on el davanter local s'avançava a la defensa i el porter per marcar l'empat.
Abans d'arribar al descans era Jaume Altés que tornava a posar al Tivissa pel davant del marcador, amb un gran jugada dins l'àrea, on aconseguia lliurar-se del marcador i engaltar un fort xut que entrava llepant el travesser. Amb aquest marcador s'arribava al descans.
La segona part començava com la primera, sense joc al migcamp. I era la Torre de l'Espanyol que al minut 25 d'aquesta segona part havia aconseguit capgirar el marcador amb dos gols més, tots dos de contratac.
A partir d'aquí el Tivissa es llança a l'atac, deixant la linea de defensa amb tres homes. Comencen a arribar les ocasions per l'equip visitant, però no és fins als deu últims minuts que el Tivissa aconsegueix capgirar el marcador, primer amb gol de Pepone que aprofita un refús de la defensa despres d'un corner i des de fora l'àrea envia la pilota al fons de la xarxa. Poc després és l'Adrià que aconseguia posar al marcador el definitiu 3 a 4 amb un xut des de dins de l'àrea.

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)