dimarts, 25 de maig del 2010

Victoria laboriosa davant el Godall

Després de l'últim partit al freginal on el Tivissa derrotava a la Torre de l'Espanyol per 6 a 0, venia el Godall, un equip que ha estat fins la darrera jornada amb opcions d'ascens.
El partit començava amb uns primers deu minuts amb domini del Godall al mig del camp però sense crear perill. Només en una jugada per l'esquerra, el Godall aconseguia inquietar la porteria d'Alerany, amb un centre xut que el porter treia amb una magistral estirada, aconseguint treure la pilota per sobre del travesser.
Després d'aquests deu minuts la possessió de pilota es repartia més. Així era com el partit es convertia en una lluita física, sense gaires ocasions.
A la primera part l'ocasió més clara passava per les botes de l'Antoni Vidilla, que després d'una bona jugada de triangulació amb Jaume creuava massa la pilota i se'n anava fora, aprop del pal. Per part del Godall destacar un parell de bons contratacs, que la defensa del Tivissa aconseguia rebutjar, impedint que fos necessaria l'intervenció del porter local.
La segona part continuaria igual, amb molt treball físic, que dificultava la circulació de la pilota per part dels dos equips. Tot i això era el Tivissa el que s'apropava a l'area del rival. En una jugada d'aquestes Jaume es feia amb la pilota dins l'area del Godall, aconseguint el gol després d'un fort xut ras al segon pal, superant la presència de varis defenses i el porter visitant.
Els últims deu minuts el Godall intentava acosar més la porteria del porter local Alerany, fet que els ajudava a aconseguir l'última ocasió de marcar i segurament la més clara de tot el partit. Però per segon cop, Alerany, amb una gran sortida, evitava el gol local (dos úniques intervencions, dos de desicives, un jugador polivalent que la setmana passada jugaba de "killer" i marcava un golàs (després de fallar vàries ocasions ;)).
Des d'aquí també destacar l'actuació dels dos últims reforços d'aquesta segona volta, Ferran i Andreu, rendint a un gran nivell, al qual ens estan acostumant els darrers partits.
La propera setmana el Tivissa es desplaça al difícil camp del Tivenys, que es troba immers en la lluita per l'ascens.
I l'últim partit de la temporada, d'aquí a dues setmanes, rebrem la visita al camp del Freginal de l'AT Mora la Nova, que depenent dels resultats d'aquest cap de setmana, també estarà immers en la lluita per l'ascens. Així doncs, final emocionant a la lliga on el Tivissa hi te un paper desiciu.

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)