diumenge, 26 de setembre del 2010

La sort dóna l'esquena al CE Tivissa



Mala sort pel CE Tivissa que va veure com dos gols des del mig del camp sentenciaven un partit en el que el resultat just hagués estat un empat a zero.
El CE Tivissa es va desplaçar a Arnes amb nombroses baixes i es va trobar un terreny de joc amb pèssimes condicions per practicar el futbol, això va influir en l'espectacle ja que semblava un partit de futbol platja.
A la primera part hi van haver poques ocasions pels dos equips, un xut de Pere des de l'interior de l'àrea passava per damunt de la porteria local, la resta de perill visitant era a pilota parada, si el CE Tivissa volia jugar per terra com sap fer-ho, veia interrompudes les jugades per les nombroses faltes de l'equip local o pels bots imprevisibles que feia la pilota.
L'Arnes arribava poc i va fer el primer gol en una jugada en la que Parreu efectuava un servei de porteria des de la frontal de l'àrea gran, un defensa rematava amb el cap el servei al mig del camp topant la pilota a l'esquena de Jaume, l'esfèric quedava mort al cercle del mig del camp i amb un refús-xut d'un jugador local aquest es colava per sobre del porter, un bon gol però amb molta sort.

A la segona part el CE Tivissa va pressionar moltíssim la porteria local però no va encertar en la definició. En defensa un gran Santapau tallava les poques ocasions locals i el segon i últim gol arribava en una altra jugada desafortunada, una falta sacada des del mig del camp sorprenia a Parreu en la seva sortida passant-li per sobre.
Tot i el resultat, l'agressivitat local i el terreny de joc, el CE Tivissa gaudia de nombroses ocasions.

El pròxim partit el CE Tivissa rep la visita de l'Atlas Tortosa, un rival difícil que l'any passat va ser dels pocs equips que ens va guanyar els dos partits.


El Tivissa ha presentat la següent aliniació:

David Parreu, Andreu Borràs, Pep Santapau, Pepone, Alfonso Aragonés, Jaume Altés, Pere Borràs, Antoni Vidilla, Oscar Lleixà, Marc Casadó (70' Oscar Casadó), Joan Alerany (75' Albert Anguera).

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)