dilluns, 13 de setembre del 2010

MAL INICI DE LLIGA

El club Esportiu Tivissa iniciava aquesta lliga al camo del Remolins Bitem. Un inici que arribava massa aviat pel Tivissa qui va demostra que encara li falta rodatge.
En la primera meitat el Tivissa es va mostrar molt segur en defensa com un bon bloc, i sortint amb perillosos contraatacs. Es així com el Tivissa disposava de les tres ocasions més clares del la primera meitat amb penetraciones per la banda i amb remats de Kenny i l'Andreu Oliver. El Remolins tot i tenir més poseció no aconseguia arribar a la porteria del Tivissa.
Començava la segona meitat i a la primera jugada del Remolins, amb una bona internada del davanter i amb una mica de fortuna s'enduïa la pilota i davant el porter no perdonava. La resta de gol jugades calcades, que aprofitaven la falta de ritme del Tivissa. Al final un 5 a 0 massa gol per lo vist al terreny de joc.
Des d'aquí lamentar la lesió de Ferran que no va poder acabar el partit, sen la nota més negativa de la jornada. Tot i el resultat les jugadors no perden l'ambició i esperen poder despegar en el primer partit de lliga a casa davant la Cava, diumenge a les 17.00 hores
.

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)