dilluns, 4 d’octubre del 2010

NO VA PODER SER

Es repetia al Freginal la història de la temporada passada contra l'Atlas, un equip que té la mesura presa del Tivissa.
El CE Tivissa, tot i les nombroses baixes que continua tenint, va sortir al camp decidit a quedar-se els tres punts en joc. La primera meitat va ser lleugerament superior el Tivissa, que va ser l'equip que va crear més ocasions de gol amb internades per la banda de Vidilla i Sergi Font, però un cop més a l'equip local li va costar transformar en gol les ocasions. La possessió de la pilota es repartia entre els dos equips.
Així al minut 26 de joc era el Tivissa qui s'avançava al marcador amb gol de Sergi Font després d'una gran passada de Vidilla a l'esquena de la defensa, i Sergi marcava amb un xut ras al segon pal davant la sortida del porter.
L'Atlas intentava arribar a la porteria local amb passades llargues de la defensa sense treure grans ocasions, però en la primera jugada trenada des del mig del camp amb una bona trinagulació, l'extrem dret entrava a l'àrea local i davant la sortida del porter amb un xut potent aconseguia l'empat a u, era el minut 38.
El Tivissa però continuava pressionant la sortida de la pilota de l'Atlas, i en aquesta ànsia de recuperar la pilota era com Sergi Font veia la segona targeta groga al obstaculitzar el llançament del porter (la primera l'havia vist deu minuts abans).
Amb empat a u s'arribava al descans.
La segona part el Tivissa tot i jugar amb deu homes va continuar buscant la victòria, encara que l'Atlas poc a poc s'anava fent l'amo del migcamp fent notar la seva superioritat numèrica, i arribant en més ocasions a la porteria rival. Així no va ser fins al minut 68 que l'Atlas aconseguia avançar-se al marcador.
El Tivissa només podia buscar el gol de l'empat i va tirar-se endavant notant-se molt l'esforç físic fet fins llavors. Ja a les acaballes del partit l'Atlas sentenciava el matx amb una pilota recuperada en camp contrari i establint al marcador el definitiu 1 a 3.