dilluns, 11 d’octubre del 2010

Partit per olvidar

Una setmana més, el CE Tivissa va sofrir les nombroses baixes que arrastra. L'equip es va desplaçar a Godall amb onze integrants, és a dir, sense possibilitat de fer canvis. Davant tenia un equip que està acomodat a la part alta de la classificació i que cedeix molts pocs punts al seu camp. Si no era prou això, els germans Casadó es van incorporar al partit al quart d'hora de la primera meitat, atès que per motius laborals no podien arribar abans.
Malgrat començar amb nou jugadors, el CE Tivissa va aguantar el primer quart d'hora la porteria a zero i va gaudir de dues ocacions de gol. Va ser quan ja eren onze efectius damunt de la gespa que el Godall va aconseguir marcar el primer gol. A falta de deu minuts per arribar al descans Santapau rebia un fort cop al peu, fet que el deixava fora del partit, i per postres de la Cursa de Muntanya de Tivissa. Ja a les acaballes de la primera part els locals van aconseguir marcar el segon gol. Es podria dir que aquesta meitat ha estat la millor que ha jugat el CE Tivissa aquesta temporada.
A la segona part seguia l'infortuni i al primer minut els locals feien el tercer gol, l'esforç fet a la primera part començava a passar factura, Pepone havia d'abandorar el camp per lesió i amb nou jugadors el Godall va anar fen gols fins arribar als set.

Volem aclarir que els motius de presentar-nos amb onze jugadors és un cúmul de circumstàncies que rarament es tornarà a repetir, els motius són totalment justificables.
Tenim lesionats a Anguera, Ferran, Pentinat, Lleixà i Arza, per motius laborals no van poder assistir Vidilla, Jaume i Andreu Olivé, per sanció Font i per motius personals Parreu, Andreu Borràs, Victor Altés i Cuerpo.

L'alineació va ser la següent: Francesc Picon, Gerard Altés, Pep Santapau, Pepone, Pere Borràs, Alfonso Aragonès, Adrià Saladié, Keny, Joan Alerany, Oscar Casadó i Marc Casadó

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)