dilluns, 22 de novembre del 2010

La versió CE Tivissa 2.0 debuta amb victòria al Freginal

La derrota al camp de la Torre va servir de punt d’inflexió per sortir de la dinàmica negativa en la que estava immers l’equip, el fet de tocar fons i una xerrada col·lectiva el divendres va fer treure l’orgull de tots els integrants i així es va reflectir al camp.
Pep Saladié va treure del mercat la versió CE Tivissa 1.0 ja que va sortir defectuosa i la va canviar per la 2.0, va canviar el sistema de joc que portava practicant per un de més conservador però sense renunciar a l’atac, el mig del camp estava poblat amb cinc homes i això va permetre poder tocar-la més en atac i tapar els espais en defensa, obligant a jugar en llarg al Campredó amb pilotes que topaven una i altra vegada amb la defensa local.
En atac durant la primera part el CE Tivissa va gaudir d’almenys cinc ocasions clares, però un inspiradíssim porter visitant evitava els gols amb parades de molt mèrit. Ja a les acaballes de la primera part Pepone provocava una falta al semicercle de l’àrea, Anguera es va encarregar de llençar la falta i de enviar l’esfèric fora de l’abast del llarg porter visitant, amb l’1 a 0 es va arribar al final de la primera part, una part que es pot considerar la millor de la present temporada.

La segona part va ser més igualada, el CE Tivissa no va crear el perill de la primera part però va saber tirar d’ofici assegurant la porteria a zero, el Campredó gaudia d’alguna ocasió però sense excessiu perill, bàsicament alguna pilota centrada i a pilota parada. Ja apunt d’arribar a la fi del partit el CE Tivissa servia un còrner provocat per Alfonso, després d’una jugada personal que va començar a l’alçada de l’àrea local, la defensa visitant refusava la pilota a la frontal de l’àrea i Jaume l’empalmava col·locant-la pegada al pal.

Cal destacar que per primera vegada aquesta temporada s’ha pogut acabar amb la porteria a zero. Com a nota positiva el retorn després de lesions llargues de Pentinat i Ferran, demostrant un bon nivell i com a nota negativa la petita lesió de l’Andreu a l’escalfament previ.