dijous, 3 de febrer del 2011

Tivissa - Arnes el partit de la jornada del Canal 21 & Ebresportiu


El partit de la jornada del Canal 21 & Ebresportiu serà el Tivissa-Arnes que es gravarà al Municipal d'El Freginal dissabte 5 de febrer, a les 16h, i es veurà en les seves quatre habituals reemisions: dilluns 23h, dimarts 10.30h i 17h i dissabte 22h.
La locució del partit anirà a càrrec del periodista Nino Vàzquez, cap de redacció d'Ebresportiu. Un apassionat del futbol territorial i que abans va dedicar-se al futbol de primer nivell a les importants redaccions de la Cadena SER a Tarragona, Reus i Barcelona, i de La Vanguardia.
Es contemplava la possibilitat de què el duet del programa 'Dins l'estadi' de Radio Móra la Nova, Eduard Pino i Jordi Salayet, formessin part de l'equip de comentaristes, exercint com sempre les seves funcions de l'Ebresportiu. Recordem que Pino és el redactor de Ribera d'Ebre i Salayet, el de Terra Alta. Finalment, els dos tenen compromisos professionals i lamenten no poder celebrar un nou partit de la jornada del Canal 21 & Ebresportiu.
El duel entre Tivisssa i Arnes té molts al·licients per això ha estat escollit com el partit de la jornada. Però sobretot el desig personal del locutor Nino Vàzquez que té una especial simpatia pels dos clubs i estava esperant aquest duel des de l'inici de lliga per poder portar a les televisions ebrenques l'enfrontament entre Tivissa i Arnes, dos equips, com diu ell mateix "que són un exemple en cada camp que trepitgen cada cap de setmana". 90 minuts per gaudir enmig de les Festes de Sant Blai.
Salut i futbol !!

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)