diumenge, 8 de novembre del 2009

BON PARTIT AL FREGINAL

Gran partit del CE Tivissa, que guanya 3-2 al CF Jesus-Catalonia, que arribava al Freginal com a líder de la categoria.

Una primera part molt bona del Tivissa, que sortia al camp amb ganes d'emportar-se els tres punts, imprimint des del primer minut una gran intensitat de joc. La diferencia més destacable respecte la resta de jornades, és que el Tivissa tot i que en altres partits també va aconseguir fer-se amo del centre del camp en molts moments, en aquest partit aconsegueix tenir arribada a la porteria contraria. Als pocs minuts de començar Jaume ja disposa de la primera ocasió clara, que es queda davant del porter i aquest refusa el xut. Després de varies jugades d'atac no tan clares és al minut 17 quan ara sí, Jaume aconsegueix marcar, elevant la pilota a la sortida del porter i marcant a plaer. El CF Jesus Catalonia intenta aproximar-se a la porteria local amb un parell de passades llargues (en aquesta meitat tenien el vent a favor, que bufava amb intensitat), però que Joan Alerany refusava, anticipant-se als davanters amb bones sortides fora l'àrea. Amb aquest resultat s'arriba a fi de la primera meitat.

A la repressa, el Tivissa, ara amb el vent a favor, aconsegueix ampliar el marcador amb el 2 a 0, amb gol de l'Eric Silva, que aconsegueix trencar la defensa per la banda esquerra i amb velocitat arribar fins l'àrea on creua la pilota per terra al segon pal.

A partir d'aquí el Jesus-Catalonia entra més en joc al mig camp, i poc després del gol de l'Eric, escurça diferències amb un gran llançament de falta des de la frontal de l'àrea gran. A la mitja hora de joc, Sergi Font , amb una gran jugada,
on aconsegueix desfer-se del seu marcador i de dos defenses es planta davant del porter i defineix perfectament enviant la pilotat al fons de la xarxa.

El Jesus-Catalonia no llença la tovallola, i a deu minuts del final del partit aconsegueix el 3 a 2 en una jugada on la defensa del Tivissa no encerta a refusar una pilota penjada dins l'àrea, la pilota arriba als peus del davanter i aquest no perdona.

El proper diumenge el Tivissa es desplaça a Ginestar on intentarà ampliar la ratxa de sis partits sense coneixer la derrota.