dilluns, 16 de novembre del 2009

AQUEST COP NO VA PODER SER

GINESTAR 2- CE TIVISSA 1. Si la passada setmana el CE Tivissa guanyava a casa al fins llavors líder de la categoria, aquest cop perd 2 a 1 a casa del Ginestar que es converteix en nou lider juntament amb el Flix, i es trenca així la ratxa de sis partits sense conèixer la derrota.
El Tivissa va fer una bona primera part, on va dominar el joc, amb dos bones ocasions de l'Eric i Jaume. Però no es fins al minut 30' aprox. que el Tivissa s'adelanta al marcador, amb gol de Sergi Font de penal.El penal el xiula l'àrbitre en una jugada on Joaquin se'n va del seu marcador i aconsegueix encarar al porter, moment en el que es abatut per aquest, que no arriba a la pilota. Excel.lents els primers 30' minuts del Tivissa. A partir d'aquí el partit es juga al mig camp, amb diverses jugades per les bandes de tots dos equips, amb dos parades del porter local de rematades des de dins de l'àrea que els davanters tivissans no encerten a enviar la pilota al fons de la xarxa.
La segona meitat el Ginestar surt amb més intensitat, i als deu minuts de la represa aconsegueix l'empat en una bona triangulació on el davanter supera al porter amb pilota creuada pel terra, era la primera ocasió clara del Ginestar fins llavors.
A partir d'aquí el partit es torna més dur, amb moltes faltes al mig del camp. A pocs minuts del primer gol del Ginestar, aquest aconsegueix avançar-se en el marcador, aprofitant la rapidessa dels seus davanters, que en aquesta segona meitat sí van crear més problemes a la defensa del Tivissa. L'andreu, al minut 70 treu una pilota de davall els pals que hauria significat el 3 a 1. Però el Tivissa no renuncia a puntuar i intenta arribar a l'àrea contraria al contratac.
L'Albert Anguera estabella la pilota al travesser en una falta a la frontal de l'àrea gran. Més tard en una jugada per la banda dreta Font aprofita que la defensa local està avançada per anar-se'n sol a porta i en veure que el porter local surt a la frontal de l'àrea, intenta la vasselina amb la mala fortuna que la pilota bota aprop de la linea de gol per tocar al travesser i surtir per la linea de fons, un gol que hauria significat l'empat en un moment en que el partit estava trencat.
La propera setmana el Tivissa juga a casa contra l'Arnes, el diumenge a les 16:00.