diumenge, 22 de novembre del 2009

EL TIVISSA VENÇ L'ARNES AL FREGINAL

El Tivissa aconsegueix una victòria molt treballada davant l'Arnes per 4 a 1 que el situa a cinc punts del líder. Després de la derrota de la setmana passada al camp del Ginestar, el Tivissa sortia al camp del Freginal amb l'obligació d'endur-se els tres punts per continuar aspirant a quelcom aquesta temporada.

Durant el primer temps, el Tivissa sortia al camp ben situat i amb intensitat. Tot i això, i encara que la possessió de la pilota era del Tivissa, l'Arnes aconseguia a la mitja hora de partit adelantar-se al marcador. Una jugada on la pilota quedava morta dins l'àrea i el davanter de l'Arnes s'adelantava a la resta de jugadors per marcar a plaer. Tot i el el bon joc de l'Arnes, aquesta era la primera ocasió de que disposava l'equip visitant, a diferencia del Tivissa que fins llavors havia arribat tres cops a l'àrea de l'Arnes sense definir. En els darrers quinze minuts de la primera part la possessió es repartia més però era el Tivissa el que continuava disposant de més ocasions. 0 a 1 al finalitzar la primera part.

El Tivissa sortia al camp a la segona part convençut que volia emportar-se els tres punts, i era al 48' que l'àrbit xiulava penal a favor del Tivissa que convertia en gol David Blesa. I no tardava el Tivissa en reflectir al marcador l'intensitat i les ganes de guanyar, que al 55', en una bona jugada de Keny per la banda esquerra, anant-se'n de la defensa de l'Arnes creuava la pilota rasa al segon pal establint el 2 a 1 al marcador.

Amb l'entrada de Keny i l'Andreu el Tivissa aconseguia profunditat en el joc per la banda esquerra, i amb l'entrada de l'Antoni que ocupava la banda dreta el joc del Tivissa agafava "frescura" superant en tot moment a l'Arnes, que tot i oferir una molt bona imatge a la primera part en aquesta segona es veia en tot moment superat pels locals, i que només aconseguia arribar a la porteria contraria amb passades llargues al seu davanter que no aconseguia superar a la defensa.

I era el minut 70 quan David Blesa, aquest cop amb el llançament d'una falta, establia el 3 a 1. Quan el partit semblava resolt Vidilla esvaïa qualsevol dubte al minut 79 aconseguint el definitiu 4 a 1, superant amb un gran xut des de fora de l'àrea al porter quan aquest sortia a tallar la jugada. Els últims minuts ja eren un atac i gol del Tivissa.

El proper partit, el dissabte 28 a les 16:00, el Tivissa es desplaça al camp de l'Ulldecona per intentar continuar sumant, en un camp on els locals només han perdut un partit contra el Campredó, i per la mínima (0 a 1).