diumenge, 29 de novembre del 2009

EL TIVISSA S'ENDÚ ELS TRES PUNTS CONTRA L'ULLDECONA

El partit començava be pels locals, que durant els primers quinze minuts es feien amos de la pilota, i on el Tivissa es limitava a defensar, sense aconseguir lligar cap jugada, i on la pilota estava sempre en terreny dels visitants. Tot i això l'Ulldecona només disposà d'una ocasió clara, que Joan Alerany, amb una gran intervenció evitava que acabes en gol. A partir d'aquí el Tivissa començava a arribar a la porteria contraria amb jugades de Font primer per la dreta i després per la banda esquerra, i és en una d'aquestes que es planta davant del porter local, però aquest amb una gran intervenció evitava el zero a u. Més tard era l'Eric que en una jugada per l'esquerra es plantava davant del porter, però enviava la pilota a l'exterior de la xarxa. En una altra jugada era Joaquin que es quedava sol davant el porter local però on la defensa s'anticipava quan es disposava a xutar. Més tard era Pere que enviava un xut des de fora de l'area que sortia llepant el travesser.
Quan semblava que la primera part acabava amb un empat sense gols, al minut 43 l'Adrià, en un corner, aconseguia el 0 a 1, aprofitant una pilota al segon pal que li quedava morta i introduïa a plaer dins la xarxa.
La primera mitja hora de partit començava igual com havia acabat la primera, amb clares ocasions del Tivissa on el porter local evitava, amb grans intervencions, que la pilota acabés al fons de la xarxa. Ocasions creades amb bons contratacs de Jaume que superava a la defensa amb velocitat però que no encertava a definir.
Els últims quinze minuts el Tivissa es limita a defensar el resultat, i l'Ulldecona intenta pressionar més al mig camp aconseguint més possessió de pilota, encara que la bona defensa dels visitants evita que disposi de cap ocasió clara de gol.
El proper diumenge a les 16:00h el Tivissa juga al camp del freginal contra el Benissanet.