dilluns, 7 de desembre del 2009

El Tivissa supera clarament al Benissanet al camp del Freginal. El Tivissa va dominar en tot moment el joc, amb la defensa sempre ben situada, amb un mig del camp impressionant, i una davantera que aquest cop no perdona al rival.
Des del principi del partit el Tivissa es fa amo de la pilota, amb l'Anguera i l'Adrià al mig camp distribuint perfectament tot el joc. La defensa en les poques ocasions que va haver d'actuar va complir a la perfecció, i la davantera pressionant en tot moment i marcant gols. Poca cosa més se li pot demanar al Tivissa que va fer disfrutar com mai a l'afició.
Al minut 9 el Tivissa ja s'adelantava al marcador amb gol de Joaquin, i pocs minuts després (18') era l'Adrià que aconseguia enviar la pilota al fons de la xarxa, en un remat de cap després de la sacada d'un corner. I encara abans d'arribar a la mitja part era Sergi Font que establia el 3-0.
Començava la segona part igual com la primera, amb un Tivissa molt superior i amb un Benissanet que en cap moment donava sensació de perill. I ja al minut 47' que el Tivissa tornava a avançar-se al marcador amb gol de Joaquin, que aconseguia el segon del seu compte particular, i al minut onze, aquest cop era Sergi Font que aconseguia el segon del seu compte particular, que amb una gran jugada dins l'àrea establia el 5 a 0.
El Tivissa va disposa de varies ocasions fins finalitzar el partit on hauria pogut ampliar el marcador, però va ser el Benissanet que en una jugada aïllada, en un clar penalti dins l'àrea del Tivissa, establia el definitiu 5 a 1 al minut 26 de la segona part. Gran partit de tot l'equip, que la setmana vinent te un difícil desplaçament al camp del Flix.