diumenge, 18 d’abril del 2010

Un gran Jaume lidera la remuntada a Arnes.

El Tivissa es va desplaçar a Arnes amb la seguretat de trencar la mala ratxa de resultats fora de casa, ja que feia quatre mesos que no aconseguia endur-se els tres punts lluny del Freginal, amb un equip amb la moral recuperada després de l'hivern dur que ha viscut.

El partit va ser molt igualat, i va estar empatat a 0; a 1; a 2 i a 3, acabant 3 a 4.
El camp estava amb unes condicions poc adients per practicar el futbol ja que estava tot entollat a causa de les plujes dels darrers dies. Tot i això, a tots dos equips els interesava jugar el partit per la dificultat de trobar una nova data i per evitar el desplaçament tant llarg.
El partit començava malament pels interesos visitants, un xut des del propi camp del conjunt de la Terra Alta, botava a la frontal de l'àrea tivissenca i la pilota es quedava morta a un toll d'aigua sense fer el bot, fet que va sorprende a Parreu, deixant a un davanter local sol davant de porta que feia pujar el primer gol.
Tot i rebre un gol tant pronte i jugar a un camp impracticable, el Tivissa no va abaixar el cap, va seguir treballant i l'Eric Silva aconseguia l'empat després d'una bona jugada col.lectiva.
L'Arnes, abans de la mitja part, va aconseguir el segon gol de cap, després d'un error de marcatge de la defensa i així es va arribar al descans.

La segona part el Tivissa va seguir fent una gran tasca, treballant moltíssim, però va destacar un jugador, Jaume Altes, que va fer el millor partit de la present temporada aportant en tots els aspectes, treballant moltíssim amb defensa i sent letal amb atac. L'empat a dos va ser obra d'ell, inventant-se un xut fortíssim des de quaranta metres que sorprenia al porter local. L'Arnes va tornar a avançar-se de penal, 3 a 2 i pocs minuts per davant però va tornar a aparèixer Jaume per fer per tercera vegada l'empat, en aquest cas a tres, després d'una bona jugada individual. I quan tothom pensava que s'acabaria amb empat el partit, Jaume al minut 90 roba una pilota al mig del camp, la condueix fins dintre de l'àrea local i sol davant del porter fa la passada de la mort a Keny per a que fes el quart gol, el de la victòria.

El Tivissa la setmana que ve juga a casa contra l'Ulldecona B.