diumenge, 25 d’abril del 2010

Una altra remuntada i tercera victòria consecutiva

Gran remuntada al Freginal després d'arribar al descans amb un 0 a 2.
El Tivissa va estar desconegut durant tota la primera part, les ànsies de marcar feien que l'equip no crees ocasions, estant descol·locat i això ho aprofitava l'Ulldecona per fer dos gols i alguna que altra ocasió que no acabava en gol per miracle.

A la represa el Tivissa va aprofitar que l'Ulldecona es presentés amb onze jugadors i acuses el fet de no poder fer canvis, ja que van baixar molt físicament, i també cal esmentar que els quatre canvis efectuats al descans pel Tivissa van donar un altre aire a l'equip que va sortir molt fort. Pere al minut 55, feia un gran gol des de la circumferència del mig del camp llençant un obús, després d'un gran control, que es colava prop de l'escaire.
Aquí deixem les instantànies del gol capturades per les fiels seguidores tivissenques:

El gol de Pere esperonava a tot l'equip i fins al final del partit va ser un monòleg futbolístic tivissenc, creant moltes ocasions i no patint la defensa de tres homes que va començar la segona part.
Antoni va aconseguir l'empat a dos en una de les múltiples ocasions sobre el minut 70, i Keny a les acaballes del partit va tornar a fer el gol de la victòria per segon partit consecutiu, cal recordar que ja va aconseguir el 4 a 3 el partit anterior a Arnes. L'última jugada del partit la va tenir l'Ulldecona, una pilota penjada, la va treure de l'escaire Parreu després d'una bona rematada.
Resumint dos parts totalment diferents on la segona s'ajustava al futbol que el Tivissa estava fent últimament.

La setmana que ve, derbi riberenc contra el Benissanet, i també cal recordar que el pròxim rival a casa serà el Flix...