dilluns, 25 d’octubre del 2010

El líder s'emporta els tres punts

El Sant Jaume d'Enveja, líder de la categoria, va guanyar per 0 a 4 al CE Tivissa, tot i ser un resultat ampli es pot dir que és enganyós per la manera i el moment que van arribar els gols. Però, una cosa no treu l'altra, el conjunt del Montsià és un dels millors equips que ha trepitjat el Freginal en aquests últims anys.

El partit va començar amb un avís del conjunt local, Pere va llençar un obús al travesser des de fora de l'àrea als cinc minuts del partit. El Sant Jaume molt ben plantat al camp va començar a fer el seu futbol, la defensa treia sempre la pilota elegantment i sense rifar-la, buscant la majoria de vegades al seu mig organitzador que era el jugador de més qualitat de l'equip i que s'encarregava de distribuir les pilotes als davanters, al seu costat tenia un "destraler" que s'ocupava de tallar la majoria de les jugades locals, i davant una davantera letal, amb tres jugadors molt ràpids. Malgrat això, el CE Tivissa va aguantar més de mitja hora la porteria a zero, va ser després d'un mal refús defensiu que els visitants van trenar una jugada que va acabar amb el primer gol. A les acaballes de la primera part van arribar dos gols seguits, un càstig massa sever.

La segona part va ser molt igualada, tots dos equips van gaudir d'ocasions i no va ser fins a l'últim minut que van aconseguir el quart gol.
Cal dir que aquest partit cadascú dels setze jugadors que van participar van donar-ho tot, l'actitud va ser la mateixa que va golejar al filial de l'Ulldecona la setmana passada, el problema va ser que davant tenien un grandíssim equip que està en aquesta categoria de pas.