diumenge, 17 d’octubre del 2010

Molt més que tres punts

El CE Tivissa va realitzar el partit més complert de la present temporada, golejant a l'Ulldecona per 6 gols a 2, en un partit en el qual s'ha de destacar l'excel·lent treball efectuat per tots els integrants de la plantilla.
Pep Saladié després d'estar tres jornades disposant únicament d'onze o dotze jugadors, les quals es van saldar amb tres doloroses derrotes, va haver de realitzar convocatòria per excés de jugadors. Al vestuari abans de començar el partit es respirava un altre aire, tothom estava més animat i motivat per afrontar el partit, amb la recuperació d'efectius tornava la confiança.

La primera part va estar marcada pel vent i el sol que tenia en contra el CE Tivissa, malgrat això, es van veure jugades de molt mèrit, una de les quals el primer gol obra de Font, al minut 21, després d'una bona jugada col·lectiva al primer toc que definia amb un toc precís per sobre del porter, tot i estar escorat a la línia de fons i amb poc angle. Amb defensa molt seriosos, tallant les poques ocasions visitants i amb un Picón seguríssim. Durant tota la primera meitat el CE Tivissa va jugar més en camp contrari i va exercir una gran pressió a la sortida de pilota dels visitants, fet que produïa moltes pèrdues, la possessió era clarament superior als locals. A les acaballes de la primera part, Alfonso feia una bona passada a Font que amb un gran control es quedava dins de l'àrea i definia perfectament. Així s'arribava al descans del partit.

A la represa, l'Ulldecona va sortir a l'atac i a la primera ocasió que van gaudir van fer l'1 a 2, aquest gol no feia variar el joc local, és més, a la primera ocasió Andreu Olivé va rebre una traveta a l'interior de l'àrea i l'àrbitre va senyalar el punt de penal, la pena màxima va ser transformada per Jaume Altés. Després d'aquest gol, els locals van seguir ferms en atac i no es van dedicar a defensar el resultat, al minut 67 Font rematava des de l'interior de l'àrea una gran passada de la mort enviada per l'Andreu Olivé, fent així el hat-trick, un minut després el mateix Font va regalar a Vidilla el cinquè gol local, amb una jugada calcada a la del gol anterior, aquesta per la banda dreta. Font va ser generós ja que tenia posició clara de xut, que hagués estat el seu quart gol. Abans que els visitants saquessin del mig del camp, el míster va substituir al tant esmentat Font, que va rebre una gran ovació del públic present. Ja a les acaballes del partit Jaume Altés, després d'una gran passada entre línies, definia molt bé davant del porter xutant pel part curt, aquest gol establia el 6 a 1 al marcador que no va ésser el definitiu ja que els visitants van aconseguir el seu segon gol poc abans de finalitzar el partit.

Aquest partit té moltes coses a destacar, com:
-L'estrena de nova equipació gentilesa del Forn de pa i pastisseria Saladié.
-L'excel·lent resposta de tot l'equip després de rebre un fort correctiu en el partit anterior.
-La recuperació del bon futbol, d'efectius i demostració que el Freginal és un fortí.
-Les poques targetes en contra que s'estan rebent aquesta temporada, amb un total d'onze amb sis partits, que surt a una mitja de menys de dos per partit, de les quals només dues per protestar (apartat on se'n rebien moltes en anys anteriors).
-L'eficàcia golejadora de Sergi Font que ha fet 4 gols amb 113 minuts, que surt a un gol cada 28 minuts de joc.
-I per acabar, destacar el gran arbitratge a càrrec de Vizcarro Caparrós col·legiat de tercera divisió.

El CE Tivissa va presentar la següent alineació:
Francesc Picón, Gerard Altés (Òscar Lleixà 64'), Pere Borràs, Josep Bordera "Pepone", Alfonso Aragonés, Joan Alerany (Albert Anguera 64), Jaume Altés, Adrià Saladié (Marc Casadó 73'), Andreu Olivé, Oscar Casadó (Antoni Vidilla 46'), i Sergi Font (Joan Cedó "Cuerpo" 71').

La setmana següent el CE Tivissa rep al Freginal el líder de la categoria el Sant Jaume d'Enveija.

Classificació TEMPORADA ACTUAL (2011/2012)